Spår

Igår var jag och Nova ut och spårade, Johan hade lagt ett jättebra spår med 10! apporter... Nova den lilla ängeln plockade 9 pinnar. Superbra gjort av henne som mest brukar ha en massa leksaker och godis ute på spåret. Hon fick verkligen jobba. Spåret gick från skog till öppet fältspår och in i skogen igen. På ett ställe fick Nova lite problem, men Johan guidade lite där så det fixade vi! Det är så kul när det går så himla bra med träningen...
Sen tränade vi uppletande... Det gick inte lika bra, tror att Nova var trött efter spåret för hon hade inte sån fart, eller så hör det ihop med löpet. För Nova kan väl inte vara slö?!? Iaf fick lillpluttan plocka in fem föremål och det är ju inte dåligt...:)

Vi borde verkligen träna mer än vad vi gör, men jag tror att vi har blivit slöa! Vi måste nog anmäla på någon kurs så att man får ltie mer inspiration till att träna!
Eller så får våren och värmen ta och komma, FORT!!!!


//Ida


Hundträning

Vi tränar på, förra helgen tränade vi sök både lördag och söndag... Nova börjar skärpa sig även vid sidan om själva söket vilket är superkul!

På lördagen tränade vi sök och sen lydnad och Nova gick ganska bra på söket och på lydnaden och på Söndagen tränade vi bara sök, då gick Nova helt kanon..
Hon fick då en figge, ett tomslag, och så tre figgar till, alltså fem slag totalt och hon jobbade på som bara en Riesen kan göra! Tänk vad glad man blir när allt går som på räls!!!! Nu har vi inte tränat så mycket sedan dess, vi har mest klickat lite och försökt jobbat in musmattan som tasstarget.

Idag har vi varit ute på en jättehärlig promenad i det soliga vädret!

God Jul på er alla!!!

//Ida

RSS 2.0