Trött

Idag var Elliot helt slut, han sov mellan 15.30-21... Sen vaknade han och nu är det nog bara att glömma att det är läggdax!
Phu, jag som är helt slut!!!
Hoppas att båda barnen sover bra sen inatt, då jag också kan få sova ut!

Godnatt!


Elliots funderingar

Några underbara funderingar från Elliot
"månen är inte solen"
"nu solen gått ner från himlen, gått hem"
"månen bor på himlen, regnbågen också, vi bor i röda huset"

Åh vad jag älskar att få dela de här stunderna med honom och få höra vad han tänker!


Dålig dag

Idag är en dålig dag, både jag och barnen vaknade på helt fel sida.... Ingen av barnen tänker somna och sova middag heller tror jag! Phuuuuu!
Bara Wilda somnar så kan jag slå på en film till Elliot och slumra lite i soffan, det skulle verkligen behövas! Hoppas på en bättre kväll!!!


Gymmat

Jag undrar hur många träningsryck jag kommer få innan det liksom blir till en del av vardagen och en del av livet...
Nåja, idag tog jag mig iaf till gymmet, halvvasan närmar sig med stormsteg och jag bara måste komma igång så jag orkar åka de 4,5milen... Hoppas på att snön kommer snart och blir liggandes, så man kan få måååånga mil i benen.
Idag blev det
20minuter på crosstrainern
Benpress 3*20 (70kg)
Axelpress 3*20 (4kg)
Plankan 3*1min
Bicepscurls 3*15 (7kg)
Höftlyft (3*20)

Kul att skriva här så man kan se om det blir nån skillnad, eller inte om det blir, hur stor skillnad det blir. För nu j*klar!
Tjopp

Ett år!

Wildas första år i livet har gått, idag blir det kalas igen! Tänk, för ett år sen visste vi inte att du var du. Jag hade känt hur du bökade runt i magen, men kunde inte fatta att det var en sån underbar liten bebis som låg där inne. Året med dig har varit helt fantastiskt, du har gett oss så ofantligt mycket kärlek! Du och Elliot betyder allt för oss! Att få se dig utvecklas är så häftigt, allt går så fort också. Det är nog därför det känns som att jag inte har hunnit med det här året, för att du och Elliot har lärt er nya saker varje dag och jag bara försöker stanna upp och fånga ögonblicken, men så plötsligt är det ett nytt och ett nytt och ännu ett... Otroligt!
Jag ÄLSKAR dig och Elliot över allt, ni är mina små mirakel!

Idag ska vi mysa och fira ordentligt!!


RSS 2.0