Sjukligt trött

Varit vaken sen halv tre och än sover inte skruttan. Jag är sjukt  trött och kommer nog få kämpa hårt för att hålla mig vaken idag. Pust! 

Sover middag

Barnen sover middag, Magnus nördar vid datorn och jag tänkte ta och sova middag. Gud så skönt det ska bli, godnatt!


Trädgården

Vad härligt det är nu när blommorna slår ut, fåglarna kvittrar och humlorna börjar surra kring lavendeln. Ja visste ni att humlorna börjar bli allt färre och att dom gillar lavendel?


Kalas

Studentkalas igår för en kusin i Enköping, superskoj att träffa alla kusinerna där!

Idag blir det 40års kalas för en kompis och föredetta granne!


Febrig Wilda

Ligger på soffan med Wilda som har feber och inte kan sova...
Hoppas, hoppas att hon piggar på sig så vi kan åka på studentfirande... Annars får Magnus och Wilda vara hemma imorgon och jag och Elliot åka själva.


Studentfirande

Idag tar många studenten i Tierp, vi funderar på att åka och titta på alla bilar och traktorer som kör runt inne i Tierp. Tror att Elliot skulle uppskatta det mycket!

På fredag tar min kusin Dennis studenten, så då ska vi åka och fira honom. Jag är såå avundsjuk på alla som tar studenten, för det var nog den bästa dagen i mitt liv, efter knoddarnas ankomstdagar förstås!

Tjopp, nu blir det frulle här!


Kort på gullungarna

Världens goaste barn, ja tänk att jag fick dom!


Handlat

Ny har jag shoppat igen. Har hittat kläder till Elliot på Facebooksidan köp och sälj Tierp. 30plagg för 300... Låter väl nästan för bra för att vara sant!?!

Igår var vi först på en Skärplingeshoppingtur, sen åt vi lunch i Lövstabruks värdshus. Smaskens!

På kvällen åkte vi och grattade Erik. Trevligt!

Nu börjar en ny dag, ska baka scones och ha mysfrukost! Mmmm!

Tjo


Funderingar

Det är så fantastiskt att ha småbarn, det finns liksom ingenting som kan gå mig att vara mer här och nu än när jag är med mina småtroll. Alla funderingar som Elliot har om allting, alla kramar, pussar, slag och sparkar, när han sjunger, skrattar och får Wilda att vika sig av skratt när han kittlar henne - det mina vänner, det är livet!

I tisdags köpte vi en bok på röda korset och påväg hem därifrån säger Elliot. "Nej" jag svarar "vad är det? Vad då nej?" "Kerstin läsa boken, gå till Kerstin" svarade Elliot. Sen har han pratat om att Kerstin ska läsa just den boken flera gånger om dagen sen i tisdags... Så idag cyklade vi ut dit så Kerstin fick läsa för Elliot. Det är så himla farscinerande att få höra dessa funderingar och tankar!

När vi satt ute hos Kerstin och fikade så sitter Elliot helt tyst och ser ut att tänka, sen säger han "Elliot prata Kalle" och springer iväg till Kalle
för att säga nåt. Vad han tänkt på och vad det var han ville säga Kalle får vi nog aldrig veta...:)


Thuns

Idag bär det av mot Thuns för shopping! Men först frukost och en promenad...


Igår var vi på Furuvik med kyrkis, vi hade en fantastisk dag där aporna var både min och Elliots favorit. Vi fick se när lillapan Selma blev matad med välling. Shit vad gulligt det var!

Elliot fick även åka karuseller, det gick också hem vill jag lova!:)

Nä, mot frukostbordet....


RSS 2.0