Lär skryta här också!

Igår sprang jag 10,7km. Gissa om jag är nöjd!?! Nu får nästa mål bli att klara milen under timmen, så hej och hå vad jag ska ösa på med intervaller! Idag ser det ut att bli fint väder, så gissar att vi kommer spendera ännu en dag vid svärföräldrarnas pool! Ikväll tror jag att jag ska leta fram rullskidorna och teståka lite, lär ju hålla i min träning nu när det äntligen börjar ge lite resultat. Tjopp


2års kalas

Idag har vi varit på tvåårs kalas för Elliot och Wildas kusin Vilmer. Tiden går så fort när man blir förälder, jag tycker att Vilmer föddes nyss och nu har han dessutom hunnit bli storebror. Elliot och Vilmer leker så himla bra tillsammans och Elliot gör bus som Vilmer snabbt tar efter! Goungar! Ska bli kul att se om Wilda och Leo kommer leka lika bra tillsammans!


Nya frisyren!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/373344/images/2012/pic_500f0fc29606ee0dee000025.jpg" class="image">


Träning

Det känns som att jag börjar komma igen nu efter ischias och foglossningen, ska ta det lugnt nu så jag håller! Idag blev det jogging med Anna-Karin och Tony... Snart ska jag börja köra lite intervaller, 40/20! I slutet av September ska jag springa tjejlidingö, sen är nästa mål halvvasan som starten på halvklassikern! Nu jäklar!! Tjo!


Lägga barn

Vissa dagar somnar barnen bara de lägger ner huvudet på kudden, andra dagar är det omöjligt för dem att somna och det kan ta hur lång tid som helst. Idag är en sån kväll när det tar tid! Phu vad det tar på orken och tålamodet.


Cykelkärran

Vi har världens bästa cykelkärra, igår åkte jag och barnen en sväng runt Fagerviken. Hur härligt som helst att man kan ta dig på cykel med båda barnen så man inte blir så låst hemma!! Nu är det frukosttime! Mmmm!


Tupperware har skojiga leksaker dom...


Nya tag

Nya tag igen med bloggandet. Nu hoppas vi att appen ska fungera lite bättre så jag kan blogga från telefonen. Idag har jag och barnen vart till Gävle en sväng och köpt en tramptraktor till Elliot... Gissa om han blev glad?!?


RSS 2.0