Sökträning

Förra helgen och igår var vi och tränade sök.
Nova har gått riktigt, riktigt bra. Hon söker bra och är lite lugnare än hon varit tidigare, så då går även transporterna bättre (dock inte ens i närheten av BRA)...:)

Igår blev hon helt slut efter 3 skick, hon fick två till ändå och efter det så var hon totalt slut, jag tror inte att jag har sett henne så trött någonsin... måste varit värmen som knäckte den lilla tösen! Snart är det nog dax för att testa med fasta rullen, men först måste vi satsa på mer ordning och reda!

På torsdag har vi appellkurs igen, ska bli så skoj! Vi har tyvärr inte kommit dit vi ville riktigt, men vi har verkligen tagit ett steg iaf under denna kursen. Ikväll blir det nog lydnadsträning på klubben, liksom imorgon och på onsdag också:) Hårdträning nu innan "finalen" på kursen! Framförgåendet börjar bli bättre, men det är svårt, Nova går ut bra och går en kort bit bra, men sen tar det stopp. Nu måste vi öva på att hon ska kunna gå längre framför! Apporteringen har gått ganska bra, till i förrgår, då gick det inte alls. Nova ville bara kasta omkring med apporten istället för att hålla den, så då fick vi lägga ner träningen. Ska testa idag igen och hoppas på bättre tur denna gång!


Tjo


RSS 2.0